Bagom forfatterne

Harry Whittaker i samtale med Christiane Schaumburg-Müller

D. 11. april rullede vi den røde løber ud i Klareboderne til et udsolgt event, da vi havde fint besøg af Harry Whittaker, der har skrevet afslutningen på den populære serie DE SYV SØSTRE. Det er Harrys mor, Lucinda Riley, der har skrevet de første syv bind i serien, men Riley gik desværre bort, inden hun kunne nå at færdiggøre serien.

Én af dem, der har elsket serien helt fra start, er Christiane Schaumburg-Müller, som er kæmpe Lucinda-fan, og derfor var det også helt naturligt, at det var Christiane, der indtog værtsrollen i samtalen med Harry. Harrys baggrund som komiker stråler tydeligt igennem i samtalen, da han med humor kærligt afværgede diverse forsøg på spoilers både fra Christiane og publikum.

 

Ottende og sidste bog i serien, ATLAS - HISTORIEN OM PA SALT, udkommer verden over d. 11. maj, hvor seriens mange læsere endelig kan få svar på mystikken omkring Pa Salt – for som Harry bramfrit afslørede, så var det tidligere Lucinda-udgivelser i forsideforklædning, vi havde stillet frem til eventet.

Lucindas romaner er blevet oversat til 40 sprog og har samlet set solgt over 50 millioner eksemplarer verden over.